In Leidsche Rijn zijn de eerste pakketjes door buurtbewoners bezorgd. Voor ons is dit een grote stap richting de mooie toekomst van Crowd Delivery!

Met Crowd Delivery bezorgen buurtbewoners pakketjes bij elkaar. Zo dragen zij bij aan een schonere en veiligere wijk. Bovendien ontvang je een vergoeding voor elke zending.

 

We hebben drivers gevraagd wat zij van het bezorgproces vinden.  Hieruit bleek dat de drivers erg tevreden zijn met deze dienst. We scoorden een score van 4,3 uit 5. We zijn erg tevreden met de scoren die we hebben gehad. Vooral de overdracht van de pakketjes van ons naar de drivers wordt hoog beoordeeld, namelijk met een 5 uit 5. Wij zijn erg blij met de score maar het kan natuurlijk altijd beter. Wij streven ernaar om te blijven innoveren om onze diensten nog verder te kunnen verbeteren.  Met de feedback die we gekregen hebben kunnen we onze diensten verder verbeteren. Hierdoor wordt het nog makkelijker en fijner voor drivers om te bezorgen en bij te dragen aan een betere buurt.

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de pilot binnen de Leidsche Rijn. Woon je in de buurt, wil je helpen om je wijk schoon en veilig te houden en wil je ons helpen om ons proces te verbeteren. Schrijf je dan in via deze link.