Vanaf nu kan jij je ook online aanmelden als driver. We hebben veel positieve reacties ontvangen en binnenkort starten de eerste ritten. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar dus schrijf je snel!

Wat is crowd delivery ook alweer?

Bezorgen met de crowd zorgt voor minder CO2 doordat gebruik wordt gemaakt van de kilometers die toch al worden afgelegd. Zo rij je bijvoorbeeld dagelijks met de auto vanuit je werk naar huis. Deze auto heeft meestal ruimte over die niet wordt gebruikt. Wij noemen dit restcapaciteit.

Deze restcapaciteit kan je gebruiken door bestellingen mee te nemen die bij jou in de buurt moeten worden afgeleverd. Dit vermindert het aantal bezorgbusjes in de wijk. Dus minder verkeersdrukte, minder uitstoot en een prettigere leefomgeving.

Om dit te realiseren hebben wij een app ontwikkeld waarmee buurtbewoners zendingen voor elkaar kunnen meenemen. Als er een bezorging is bij jou in de buurt ontvang je een verzoekje om deze zending mee te nemen. Je ziet hoeveel tijd je het kost en natuurlijk welke vergoeding je ervoor krijgt.

Komt het even niet uit? Dan kan je de zending gewoon weigeren. Wanneer jij niet kunt, vragen wij buurtgenoten die zich ook hebben aangemeld. Zo garanderen wij dat er altijd iemand is die de zending mee kan nemen. Want behalve dat wij het voor de buurt zo prettig mogelijk willen maken, is het net zo belangrijk dat het voor onze drivers zo min mogelijk moeite kost.

  • Wat betekent dit voor jou?
  • Minder verkeer in de wijk
  • Geen verplichtingen
  • Goed voor het milieu
  • Leuke vergoeding
  • Meer contact met buren

Ga voor meer info naar Pilot

of meld je direct aan via https://trunkrs.typeform.com/to/ZyzlNd

Let op! Aanmelden kan momenteel alleen voor inwoners uit de omgeving Leidsche Rijn (Utrecht)

Over Trunkrs

Wij geloven in een wereld met minder onnodig verkeer op de weg. Door samen te werken willen wij een positieve bijdragen leveren aan mens en omgeving.