legal document

Extra veilige aflevermethode

Waarom vereisen wij een documentnummer?

Als je deze pagina bekijkt verwacht je waarschijnlijk een pakket waarvoor een extra veilige aflevermethode geldt. Dit betekent dat we de laatste 4 karakters van een geldig documentnummer zullen vragen tijdens het bezorgen van jouw pakket. Dit vragen wij om er voor te zorgen dat jouw pakket de extra veiligheid krijgt die het verdient. Wanneer onze bezorger vanavond bij je voor de deur staat, zorg dan je jouw identificatiebewijs bij de hand hebt. Hieronder vind je waar je dit nummer kunt vinden op jouw paspoort, rijbewijs of ID kaart. Onze chauffeur zal controleren of je de geadresseerde bent en de laatste 4 karakters noteren.

LET OP!  DEZE ZENDINGEN MOGEN ALLEEN AAN DE GEADRESSEERDE VAN DE BESTELLING WORDEN AFGELEVERD, DUS NIET AAN HUISGENOTEN.

Nederlands paspoort

Op een Nederlands paspoort kun je het documentnummer rechtsboven op de voorkant van je paspoort vinden.

Passport

Nederlands rijbewijs

Op een Nederlands rijbewijs kun je het documentnummer onderaan de voortkant van het rijbewijs vinden. Bij dit nummer staat ook het nummer 5.

Rijbewijs

Nederlandse Identiteitskaart

Op een Nederlandse identiteitskaart kun je het documentnummer rechtsboven op de voorkant van je identiteitskaart vinden.

ID bewijs

Buitenlands document

Ook met een buitenlands document kun je het pakket in ontvangst nemen. Deze documenten hebben ook een geldig documentnummer. In de meeste gevallen staat er ‘documentnummer’ in de taal van het land van uitgave bij dit nummer.