nieuws
snelle bezorgservice is cruciaal voor een goedlopende webshop
Pakketbezorging

Snelle bezorgservice is cruciaal voor een goedlopende webshop

19-04-2022

Een betrouwbare bezorgpartner is cruciaal voor een goedlopende webshop. Hoe fijn is het om geen omkijken meer te hebben naar de bezorging van je bestellingen, omdat alles tot in de puntjes geregeld wordt? Klinkt dit als een illusie? Niet met Trunkrs! Trunkrs ontzorgt jou als webshophouder in het complete bezorgproces. 

Van meer conversie tot een hogere klanttevredenheid

In zee gaan met een betrouwbare bezorgpartner heeft meerdere voordelen voor jou als webshophouder. Zo zorgt het onder andere voor meer herhaalaankopen, meer conversie en een hogere klanttevredenheid. Trunkrs is bezorgincidenten voor door goed bereikbaar te zijn en flexibiliteit te bieden voor de consument en voor de webshops. Vanaf het moment dat je de pakketten bij ons aanmeldt tot en met het bezorgmoment bij jouw klant. Een goed doorlopend logistiek proces maakt het mogelijk en levert jouw shop een goede beoordeling op. 

Kenmerken van een betrouwbare bezorgpartner

Geen onduidelijkheid over de bezorging van je orders. Klanten die altijd up-to-date zijn over de bezorging van hun pakket. Klinkt goed toch? Als jouw bezorgpartner focussen we ons op een tevreden consument en dus een blije ondernemer. Wat mag je van ons als betrouwbare bezorgpartner verwachten?

  • Betrouwbare levering. Onze belofte: 99% van de zendingen wordt op de afgesproken tijd aangeboden.

  • Super services. Onze klantenservice is beschikbaar en bereikbaar op werkdagen van 9 tot 22.30 uur voor webshops en consument.

  • Een blije klant. jouw klant heeft zelf de regie over de bezorging en is altijd up-to-date. De consument volgt live via track en trace het pakket en ziet het tijdvak kleiner worden zodra de chauffeur dichterbij komt. En weet op 15 min precies wanneer het pakket aankomt. Toch hulp nodig of vragen? Trunkrs heeft een eigen klantenservice waar jouw klanten terecht kunnen met vragen met gemiddelde wachttijd van 30 seconden.

Natuurlijk maken ook wij wel eens een foutje. Dit is menselijk. Maar je mag erop vertrouwen dat wij dit direct oplossen. Ook dát is de kracht van een fijne partner. We’ve got your back!

Een gepersonaliseerde aanpak 

Onze klanten groeien op hun eigen manier door het jaar heen. Tijdens de traditionele piekperiodes aan het einde van het jaar en anderen beleven de piekperiode juist in de zomer. Daarom vinden wij het belangrijk om ter voorbereiding een prognose voor jouw drukste periode op te stellen. Gebaseerd op de prognose denken we met je mee, komen we met oplossingen en maken we samen een plan om vervolgens snel voor jou aan de slag te gaan. Zo kun je ook in de drukke periodes blindelings vertrouwen op je bezorgpartner.

Doen wat we zeggen

We kunnen je wel van alles beloven, maar we laten je liever zien dat we ook echt doen wat we zeggen. Daarom geven we je een paar mooie cijfers waar we trots op zijn:

 Trunkrs is volgens de consument de best beoordeelde bezorgpartij van Nederland en België met een 4.8/5 op Trustpilot. Dat maakt Trunkrs een betrouwbare same day | next day bezorgservice in Nederland en Vlaanderen. Gespecialiseerd in het vervoeren van Fashion, Food en Electronics. Bezorgt dagelijks voor ruim 50 webshops in het Fashion segment en voor ruim 100 webshops in het Food segment. Levert snel in de avonduren (17:00 tot 22:30 uur), 99% van de pakketten op het afgesproken tijdstip. Voor jouw klant zijn er uitgebreide Track & Trace mogelijkheden en een klantenservice met een gemiddelde wachttijd van 30 seconden. Wil je ook gebruik maken van onze services? We bieden nu scherpe tarieven aan voor webshops die willen overstappen naar Trunkrs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.