undefined

Vandaag besteld, vanavond in huis

Same en Next Day delivery in de food-branche

Schakel een specialist in die food bestellingen snel, op tijd en bovenal gekoeld levert bij jouw klanten. Trunkrs is met 99% betrouwbaarheid de #1 bezorgservice van NL & BE.

Alles wat jouw klant bestelt, staat binnen 1 werkdag op het aanrecht.

Deze service geldt van maandag t/m vrijdag voor de bezorging van (gekoelde) pakketten binnen Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Food Landingpage Image
Quotation Marks
Terugkerende klanten komen nóg vaker terug door onze samenwerking met Trunkrs.
MG 7266 kopie
Matthijs van der Pijleigenaar Beef & Steak
Beef-steak
Vegan Masters logo
House-of-Nutrition
Mr. Filelt
Familiebox
Yayakombucha
Upgrade your delivery

Super service

Onze klantenservice is beschikbaar voor jou en je klanten op werkdagen van 9:00 tot 22:30 uur

Betrouwbaarheid

99% van de zendingen wordt op het vooraf afgesproken tijdstip aangeboden, bij de eerste afleverpoging

CO2 neutraal

Onderweg naar 100% elektrisch bezorgen

Vergroot je concurrentievoordeel

Speel in op de behoefte van de consument met onze gunstige ophaaltijden

Samenwerken zoals jij het wilt

Trunkrs biedt uitgebreide integratie-mogelijkheden

Same day delivery

We halen pakketten 's ochtends op en leveren deze dezelfde avond nog af. Hierdoor kan jouw webshop gunstige cut-off tijden bieden. Voor 11:00 uur besteld is dezelfde avond nog in huis.

Meer info

Next Day delivery

Alles wat jouw klanten voor 23:59 uur bestellen, halen wij ’s ochtends op. Deze pakketten leveren we diezelfde avond nog af.

Meer info

Fashionable delivery? Go Trunkrs!

Samenwerken met een betrouwbare same day & next day bezorgpartner? Stap nu over naar Trunkrs en krijg een speciaal tarief!

Slide 1 of 2
  • Beef&Steak

    Genieten met Beef & Steak

    Quotation Marks

    Matthijs van der Pijl, eigenaar Beef & Steak

    Lees het verhaal
Gekoeld bezorgen met Trunkrs

Jij meldt alle bestellingen aan tussen 10:00 en 13:00 uur bij Same Day delivery, of vóór 23:59 uur bij Next Day delivery.

Op de dag van levering maak je de bestellingen gereed met de juiste verpakking, waardoor ze de hele dag gekoeld of bevroren blijven. Onze bezorgers halen de paketten op bij jouw magazijn en brengen deze vervolgens naar het depot van Trunkrs in Nieuwegein.

Op het Trunkrs depot maken we de pakketten gereed voor verzending, zodat we deze snel en gekoeld kunnen bezorgen.

Tussen 17.00 en 22.00 uur leveren onze bezorgers de bestellingen af bij jouw klanten.

Is je klant niet thuis? Dan kan hij/zij laten weten of de bestelling bij de buren bezorgd kan worden. Zo niet, dan nemen wij de bestelling weer mee en bewaren we deze in de vriezer op het depot. Zo bederven de producten niet en kunnen wij deze de dag erna nogmaals leveren.

Wil jij ook snel en gekoeld kunnen leveren bij jouw klanten? Neem contact op voor een passende offerte!

Waarom is Same & Next Day delivery de uitkomst voor de foodbranche?

Het is voor versproducten belangrijk deze snel te verzenden. Kwetsbare producten als vlees of verse maaltijden wil je zo kort mogelijk in het logistieke proces hebben. Hoe langer deze onderweg zijn van jouw magazijn naar de consument, hoe groter de kans dat het product beschadigt of er derving plaatsvindt. Wanneer je kiest voor Same Day delivery zijn jouw producten maximaal 12 uur onderweg en worden jouw producten in perfecte staat geleverd.

Trunkrs is een betaalbaar alternatief voor gekoeld transport. Gekoeld vervoer is erg prijzig. Voor de meeste webshops beginnen de prijzen vanaf €12,- per pakket, maar dit kan gerust oplopen tot €15,-. De kosten voor Same Day delivery in combinatie met een temperatuur gecontroleerde verpakking liggen gemiddeld tussen de 30% en 40% lager per pakket. Zo heb je dus niet alleen tevreden klanten door een snelle en betrouwbare levering, maar bespaar je ook op de bezorgkosten!

Een bezorgservice kiezen, of van bezorgservice veranderen, is in de foodbranche niet gemakkelijk. Je moet veel tijd investeren in het vergelijken van services én bezorgpartijen moeten aan specifieke eisen voldoen. Daar biedt de sneltransport van Trunkrs uitkomst. Trunkrs is gespecialiseerd in het verzenden van koele pakketten binnen de foodsector en doet dit met veel succes voor vele webshops. Benieuwd naar de samenwerking en de resultaten? Lees dan onze klantcases met Vegan Masters en Beef & Steak!

Quotation Marks
De dienstverlening van Trunkrs sluit goed aan bij onze processen en ze hebben veel ervaring met gekoeld transport.
Vegan Masters foto
Kirsten Gieleneigenaar Vegan Masters

Veelgestelde vragen