whitepaper
succesvol je webshop uitbreiden naar belgie
Terug
Whitepaper: succesvol je webshop uitbreidden naar België in 8 stappen
Whitepaper: succesvol je webshop uitbreidden naar België in 8 stappen

WHITEPAPER

Succesvol je webshop uitbreiden naar België

16-06-2021

Online winkelen is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Mede door de corona- crisis heeft e-commerce wereldwijd een groei meegemaakt van meer dan 12%. Dit percentage staat gelijk aan een omzet van € 717 miljard. 

Deze groei zien we ook terug in de Belgische e-commerce markt. Zo blijkt uit onderzoek dat de omzet van Belgische non-food webshops vorig jaar maar liefst met 91% is gestegen. Zet dit naast de groei van Nederlandse non-food webshops (60,9%) en zie direct een interessant gegeven. E-commerce is momenteel in België sterker aan het groeien dan in Nederland. 

Van de 11,4 miljoen inwoners telt België 8,1 miljoen consumenten die het afgelopen half jaar online een aankoop hebben gedaan. Opmerkelijk is dat 87% van de Vlamingen aangeeft graag bij Nederlandse webshops te willen kopen en dat 78% van de Belgische online shoppers gewend is om te bestellen van buitenlandse webshops. 

België is een afzetmarkt met veel potentie voor jouw webshop. In deze whitepaper leggen we je uit waarom uitbreiden naar België een slimme keuze is en hoe je dit succesvol kan doen in 8 stappen. 

Ga direct aan de slag met deze praktische tips!  Vul het formulier in en download de whitepaper.

Door op download te klikken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden & Privacy policy.

Share the upgrade