undefined
Slide 1 of 3
 • Het aantal Same Day pakketten van JHP Fashion groeit met 100% mede dankzij Trunkrs

  Quotation Marks

  Stefano Parisi, COO van JHP Fashion

  Lees het verhaal
Upgrade your delivery

Super service

Onze klantenservice is beschikbaar voor jou en je klanten op werkdagen van 9:00 tot 22:30 uur

Betrouwbaarheid

99% van de zendingen wordt op het vooraf afgesproken tijdstip aangeboden, bij de eerste afleverpoging

CO2 neutraal

Onderweg naar 100% elektrisch bezorgen

Vergroot je concurrentievoordeel

Speel in op de behoefte van de consument met onze gunstige ophaaltijden

Samenwerken zoals jij het wilt

Trunkrs biedt uitgebreide integratie-mogelijkheden

Same day delivery

We halen pakketten 's ochtends op en leveren deze dezelfde avond nog af. Hierdoor kan jouw webshop gunstige cut-off tijden bieden. Voor 11:00 uur besteld is dezelfde avond nog in huis.

Meer info

Next Day delivery

Alles wat jouw klanten voor 23:59 uur bestellen, halen wij ’s ochtends op. Deze pakketten leveren we diezelfde avond nog af.

Meer info

Fashionable delivery? Go Trunkrs!

Samenwerken met een betrouwbare same day & next day bezorgpartner? Stap nu over naar Trunkrs en krijg een speciaal tarief!

Trunkrs is de betrouwbare bezorgpartner van
Assem
JHP Fashion
Zinzi
Malelions
Eleganza
Terstal
LLaud
Equalite
Ti Sento
UV Fashions
Winkelstraat
QuickJewels
 • 450+
  koeriers door heel Nederland
 • 270+
  aangesloten webshops
 • 250.000+
  pakketjes per maand
 • 5.000.000+
  bezorgingen sinds 2015
 • 99%
  succesvolle bezorging bij de eerste afleverpoging

Fashion delivery service: ontdek same & next day delivery voor jouw webshop

Met Trunkrs bied je klanten razendsnelle fashion delivery service aan. Ga voor betrouwbare en supersnelle same en next day delivery voor kleding. Vandaag besteld, is vanavond of morgen al in huis. 

Same day & next day fashion delivery

Trunks is de bezorgexpert in same day en next day delivery in fashion, food en elektronica. 99% van de zendingen bezorgen we op het vooraf afgesproken tijdstip en bij de eerste keer aanbellen. Voor same day delivery in fashion geldt: voor 12:00 uur besteld, betekent dezelfde dag levering van kleding bij je klant. Next day delivery in fashion houdt in: kleding die vandaag besteld wordt, is morgen in huis. Sieraden, accessoires of kleding worden de volgende dag bezorgd. 

40% omzetboost voor JHP Fashion

Snelle bezorging van kleding is een conversieboost. Al ruim 70+ fashionwebshops als JHP Fashion, Eleganza, terStal en Ti Sento zijn aangesloten op het same & next day delivery in kleding en accessoiresvan Trunkrs. En met succes. Zo behaalt online webshop in luxe merken JHP Fashion 40% meer omzet sinds zij kleding bezorgen met Trunkrs. 

Same day delivery fashion transport

De meeste modewebshops die grote aantallen draaien, beloven klanten: “Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis”. Of zelfs: “Vandaag besteld, is vandaag in huis”. En dat levert goede reviews op Trustpilot op, wat weer zorgt voor meer conversie. Om te blijven concurreren met deze grote spelers is betrouwbare en snelle fashion transport noodzakelijk. Daarnaast wegen ook zaken als het retourbeleid, de track & trace-communicatie en de verpakking mee.

Fashion transport in Nederland

Interesse in de fashion delivery service van Trunkrs? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee over snel, duurzaam en flexibel fashion transport voor jouw webshop. Na dit gesprek krijg je van ons een offerte. Die is 100% vrijblijvend: je zit nergens aan vast.

Quotation Marks
Het aantal Same Day bestellingen is dit jaar wederom met 100% gegroeid. Klanten willen hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben.
JHP Fashion
Stefano ParisiCOO van JHP Fashion

Veelgestelde vragen