CHAT

Wachttijd: ±30 seconden

CHAT

Wachttijd: ±30 seconden

BEL

085 208 7433

Wachttijd: ±30 seconden

over ons

Wij zijn Trunkrs

Wij geloven dat de bezorging ontzettend belangrijk is voor de klantervaring. Door consumenten in de last mile een persoonlijke en snelle bezorging aan te bieden, maak je de customer journey compleet. Dat is de Trunkrs upgrade: jouw pakketje sneller, groener en vriendelijker bezorgd.

about-page person
about-page person-1
about-page person-2
about-page person-3
about-page person-4
about-page person-5
about-page person-small
about-page person-small-1
about-page person-small-2
about-page person-small-3
 • 250.000+
  pakketjes per maand
 • 5.000.000+
  bezorgingen sinds 2015
 • 200+
  aangesloten webshops
 • 350+
  koeriers door heel Nederland
 • 99%
  succesvolle bezorging bij de eerste afleverpoging
Quotation Marks
Het creëren van de ultieme bezorgexperience, dat is onze missie. Om die missie te laten slagen hebben wij de handen ineengeslagen om het allerbeste team samen te stellen. Dit team zorgt er elke dag opnieuw voor dat onze aangesloten webshops en consumenten de best mogelijke service ervaren.
Jan WijnCEO
Picture of MT
Get an upgrade. Go Trunkrs.
Onze waardes
Premium

Onze premium bezorgservice, ook wel de Trunkrs upgrade, is de reden waarom iedereen voor Trunkrs moet kiezen. Alles wat we doen, heeft een premium uitstraling en geeft een premium gevoel.

Innovatie

Trunkrs is constant bezig om het bezorgproces slimmer, leuker en efficiënter te maken. Van een betere bezorg-app voor onze partners tot innovatieve Track & Trace oplossingen voor hun klanten. Net dat stapje meer en net dat tikkeltje anders.

Vertrouwen

Wij doen wat wij beloven. Deze belofte zie je terug in het volledige bezorgproces van Trunkrs. Door altijd transparant en daadkrachtig te zijn behouden we het vertrouwen van onze partners en hun klanten.

Duurzaam

We willen dat online shoppen een positieve ervaring is tot aan de deur. In deze ervaring denken we verder dan alleen onze zichtbare service. Zo moet de Trunkrs bezorg-upgrade een positieve bijdrage leveren aan een groenere wereld en streven we naar een 100% uitstootvrije bezorging (tegen het einde 2022)

Onze Milestones
Slide 1 of 4
 • top-line-milestone
  2015
  Opgericht
  Begin 2015 realiseerden we ons dat er iets moest gebeuren aan E-commerce bezorging. We hebben een crowd delivery-platform ontwikkeld.
  Hierdoor ontdekten we een sterke behoefte aan snelle en flexibele levering. We hebben een lokale oplossing gebouwd om snelle en flexibele diensten te bieden in de regio Utrecht. Trunkrs was geboren!
 • top-line-milestone
  29-2019
  Investering Ponooc
  Bezorgdienst Trunkrs start met de verduurzaming van de pakketbezorging aan huis. Het bedrijf heeft hiervoor een investering ontvangen van AKEF en bestaande aandeelhouders, waaronder Ponooc.
  Trunkrs gebruikt de financiering voor de elektrificatie van de distributie- en verdeelcentra en de aanpassing van het logistieke proces en de routes op het bereik van de elektrische voertuigen. Als eerste stap zal Trunkrs alle bezorgingen in de regio Amsterdam elektrisch uitvoeren, wat een belangrijke reden was voor de participatie van AKEF.
 • top-line-milestone
  07-2019
  Verhuisd naar Nieuwegein
  Trunkrs was in staat om een ​​nieuwe faciliteit in Nieuwegein te financieren via het logistieke netwerk. Sinds juli 2019 exploiteert Trunkrs een volledig geautomatiseerde hub van 700 m2, in het centrum van Nederland. Hiermee kunnen meer dan 5000 zendingen per uur worden gesorteerd.
  Met het team op volle kracht in zowel operatie als verkoop en een perfect sorteerproces kunnen we hoge leverprestaties garanderen en kunnen we heel veel klanten blij maken. Trunkrs is goed gepositioneerd om te schalen en een aanzienlijk aandeel te veroveren.
 • top-line-milestone
  04-2020
  Trunkrs breidt uit naar België
  Trunkrs introduceert haar Same Day Delivery en Next Day Delivery diensten in België. Trunkrs is hiermee de eerste verzendspecialist die in België same day delivery aanbiedt.
  Met deze uitbereiding naar België. biedt Trunkrs Nederlandse e-commerce ondernemers kansen om zich steviger te profileren op de snelgroeiende Belgische e-commercemarkt.
Deloitte Fast 50 Technology 2020

Trunkrs is 5e geworden op de ranking van de Deloitte Fast 50 Technology 2020! 🏆 Dit betekent dat wij één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland zijn. Een titel waar we erg trots op zijn, maar wat nooit was gelukt zonder alle mensen die daaraan hebben bijgedragen.

Onze investeerders
Om onze ambities waar te maken is geld nodig. Een groot deel hiervan komt van onze investeerders.
Amsterdams Klimaat en Energiefonds
Ponooc
SET Ventures
Ook investeren in de toekomst?
Nieuws
Alle berichten
Al het laatste Trunkrs nieuws lees je hier.
Slide 1 of 5
 • Ga voor een multi-carrier strategie: 4 opties
  Ga voor een multi-carrier strategie: 4 opties

  De meeste webshops hebben ooit een keuze gemaakt voor één bepaalde vervoerder voor al hun bestellingen. Zonde, want er zitten veel voordelen aan een multi-carrier strategie.

  11-10-2021
 • 3 grootste zorgen omtrent foodleveringen
  3 grootste zorgen omtrent foodleveringen

  Als ondernemer in het food segment heb je passie voor goed eten en de bereiding daarvan. Daar gaat vaak veel tijd en aandacht in zitten. Dan is snelle levering ontzettend belangrijk zodat ze in perfecte staat bij de consument aankomen. 

  26-09-2021
 • Alternate, Trunkrs en een trailer met 1500 pakketjes.
  Alternate, Trunkrs en een trailer met 1500 pakketjes.

  Terwijl het aantal bestellingen bleef stijgen, verwachtten consumenten dezelfde kwaliteit van de bezorging. Zeker in de piekperiode kan dit een enorme uitdaging zijn. Remco van Alternate vertelt over zijn ervaring en hoe bij bij Trunkrs terecht kwam.

  19-09-2021
 • 5 tips: Zo vind je de juiste bezorgpartner voor jouw versproducten
  5 tips: Zo vind je de juiste bezorgpartner voor jouw versproducten

  Eten is een ervaring en deze moet te beleven zijn wanneer de klant zijn of haar product binnenkrijgt. Hoe helpt de ideale bezorgpartner mee aan het overbrengen van deze ervaring? Hierbij 5 tips

  19-09-2021
 • Waarom jouw webshop een delivery upgrade nodig heeft
  Waarom jouw webshop een delivery upgrade nodig heeft

  De bezorging is een essentieel onderdeel van de klanttevredenheid, omdat het bezorgmoment het eerste fysieke contact is met jouw webshop. Wanneer dit niet aan de verwachtingen van de consument voldoet, levert dat jouw webshop een heleboel problemen op.

  19-09-2021
Reactie binnen 30 seconden
Offerte aanvragen
Copyright © 2021 Trunkrs