over ons

Wij zijn Trunkrs

Wij geloven dat de bezorging ontzettend belangrijk is voor de klantervaring. Door consumenten in de last mile een persoonlijke en snelle bezorging aan te bieden, maak je de customer journey compleet. Dat is de Trunkrs upgrade: jouw pakketje sneller, groener en vriendelijker bezorgd.

about-page personabout-page person-1about-page person-2about-page person-3about-page person-4about-page person-5
about-page person-smallabout-page person-small-1about-page person-small-2about-page person-small-3
 • 250.000+
  pakketjes per maand
 • 5.000.000+
  bezorgingen sinds 2015
 • 200+
  aangesloten webshops
 • 350+
  koeriers door heel Nederland
 • 99%
  succesvolle bezorging bij de eerste afleverpoging
Quotation Marks
Het creëren van de ultieme bezorgexperience, dat is onze missie. Om die missie te laten slagen hebben wij de handen ineengeslagen om het allerbeste team samen te stellen. Dit team zorgt er elke dag opnieuw voor dat onze aangesloten webshops en consumenten de best mogelijke service ervaren.
Jan Wijn Photo
Jan WijnCEO
Picture of MT
Get an upgrade. Go Trunkrs.
Onze waardes
Premium

Onze premium bezorgservice, ook wel de Trunkrs upgrade, is de reden waarom iedereen voor Trunkrs moet kiezen. Onze servicegerichte aanpak voor zowel de webshop als de consument in de last mile maakt jouw customer journey compleet.

Innovatie

Trunkrs is constant bezig om het bezorgproces slimmer, groener en efficiënter te maken. Van een betere bezorg-app voor onze partners tot innovatieve Track & Trace oplossingen voor consumenten. Net dat stapje meer en net dat tikkeltje anders.

Vertrouwen

Wij doen wat wij beloven. Deze belofte zie je terug in het volledige bezorgproces van Trunkrs. Door altijd transparant en daadkrachtig te zijn, behouden we het vertrouwen van onze partners en hun klanten.

Duurzaam

Duurzaamheid is een ontzettend belangrijke pijler voor Trunkrs. Wij de hele bezorging een stukje groener te maken door zo veel mogelijk gebruik te maken van bestaande middelen. Daarnaast zijn we druk bezig om eind 2022 alle pakketten 100% uitstootvrij te bezorging.

Onze Milestones
Slide 1 of 4
 • top-line-milestone
  2015
  Opgericht
  Begin 2015 realiseerden we ons dat er iets moest gebeuren aan E-commerce bezorging. Daarom hebben we een crowd delivery-platform ontwikkeld.
  Hierdoor ontdekten we dat er een sterke behoefte aan snelle en flexibele levering was in de markt. We hebben een lokale oplossing gebouwd om snelle en flexibele diensten te bieden in de regio Utrecht. Trunkrs was geboren!
 • top-line-milestone
  29-2019
  Investering Ponooc
  In 2018 ontvangt Trunkrs een investering van AKEF en bestaande aandeelhouders, waaronder Ponooc. Hierdoor kan Trunkrs starten met de verduurzaming van de pakketbezorging aan huis.
  Trunkrs gebruikt de financiering onder andere voor de elektrificatie van de distributie- en verdeelcentra. Als eerste stap stelt Trunkrs als doel alle pakketten in de regio Amsterdam elektrisch te bezorgen. Dit wat een belangrijke reden voor de participatie van AKEF.
 • top-line-milestone
  07-2019
  Verhuisd naar Nieuwegein
  In juli 2019 verhuist Trunkrs naar Nieuwegein. Hier wordt een volledig geautomatiseerde hub van 6300 m2 in het centrum van Nederland gehuurd, waar meer dan 5000 zendingen per uur gesorteerd kunnen worden.
  Ondertussen heeft Trunkrs het team uitgebreid met onder andere medewerkers in operatie en verkoop. Het sorteerproces wordt geoptimaliseerd waardoor Trunkrs hoge leverprestaties kan garanderen aan webshops. Met deze goede positionering is Trunkrs klaar om op te schalen en een aanzienlijk aandeel te veroveren.
 • top-line-milestone
  04-2020
  Trunkrs breidt uit naar België
  Trunkrs introduceert haar Same Day Delivery en Next Day Delivery diensten in België. Trunkrs is hiermee de eerste verzendspecialist die in België same day delivery aanbiedt. Hiermee biedt Trunkrs Nederlandse e-commerce ondernemers de kans om zich steviger te profileren op de snelgroeiende Belgische e-commercemarkt.
Deloitte Fast 50 Technology 2021

Trunkrs is 6e geworden op de ranking van de Deloitte Fast 50 Technology 2021! 🏆 Dit betekent dat wij één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland zijn. Een titel waar we erg trots op zijn, maar wat nooit was gelukt zonder alle mensen die daaraan hebben bijgedragen.

Onze investeerders
Om onze ambities waar te maken is geld nodig. Een groot deel hiervan komt van onze investeerders.
Amsterdams Klimaat en EnergiefondsPonoocSET Ventures
Ook investeren in de toekomst?
Nieuws
Alle berichten
Al het laatste Trunkrs nieuws lees je hier.
Slide 1 of 5
 • De 5 bezorggeheimen van Trunkrs
  De 5 bezorggeheimen van Trunkrs

  In deze blog delen wij de 5 bezorggeheimen van Trunkrs waardoor wij succesvol kunnen bezorgen in de piekperiode.

  12-12-2021
 • The holidays are coming to town; 4 tips voor de piekperiode
  The holidays are coming to town; 4 tips voor de piekperiode

  De feestdagen komen er weer aan! Terwijl iedereen in de feeststemming komt, lopen de bestellingen op bij webshops. Wij delen graag vier tips met je om deze periode succesvol door te komen. 

  05-12-2021
 • De unieke waarde van jouw bezorgpartij
  De unieke waarde van jouw bezorgpartij

  Wist je dat de bezorging een van de belangrijkste factoren is voor het commerciële succes van jouw webshop? Maak de keuze voor jouw bezorgpartij dus niet te makkelijk en kijk verder dan alleen het pakkettarrief.

  21-11-2021
 • 3 bezorguitdagingen van de foodbranche
  3 bezorguitdagingen van de foodbranche

  Een snelle levering, een geschikte verpakking en de juiste afhandeling zijn essentieel als het om versleveringen gaat. Foodbezorging is écht een specialisme. In deze blog delen we drie uitdagingen van food ondernemers en hoe Trunkrs hierop inspeelt.

  11-11-2021
 • De invloed van de check-out omgeving op jouw conversie
  De invloed van de check-out omgeving op jouw conversie

  De online fashion branche is, net als andere markten, erg competitief en (potentiële) klanten stappen snel over naar een concurrent. Hier zijn de belangrijkste factoren prijs, voorraad en bezorgsnelheid.

  31-10-2021
Copyright © 2022 Trunkrs