over ons

Wij zijn Trunkrs

Trunkrs is de betrouwbare same day en next day bezorgservice van Nederland en Vlaanderen. Pakketbezorging is het eerste fysieke contactmoment tussen klant en webshop, hoe positiever die ervaring hoe completer de klantbeleving. Daar staan wij voor. Wij hebben een duidelijke visie op duurzaamheid. We kijken steeds verder dan onze eigen footprint en maken optimaal gebruik van bestaande middelen. Eind 2022 willen we volledig uitstootvrij bezorgen. Zo zorgen we samen ervoor dat die ‘last mile’ echt groen is en blijft.

about-page personabout-page person-1about-page person-2about-page person-3about-page person-4about-page person-5
about-page person-smallabout-page person-small-1about-page person-small-2about-page person-small-3
 • 250.000+
  pakketjes per maand
 • 5.000.000+
  bezorgingen sinds 2015
 • 200+
  aangesloten webshops
 • 350+
  koeriers door heel Nederland
 • 99%
  succesvolle bezorging bij de eerste afleverpoging
Quotation Marks
Het creëren van de ultieme bezorgexperience, dat is onze missie. Om die missie te laten slagen hebben wij de handen ineengeslagen om het allerbeste team samen te stellen. Dit team zorgt er elke dag opnieuw voor dat onze aangesloten webshops en consumenten de best mogelijke service ervaren.
Jan Wijn Photo
Jan WijnCEO
Team Trunkrs
Get an upgrade. Go Trunkrs.
Onze waardes
Premium

Onze premium bezorgservice, ook wel de Trunkrs upgrade, is de reden waarom iedereen voor Trunkrs moet kiezen. Onze servicegerichte aanpak voor zowel de webshop als de consument in de last mile maakt jouw customer journey compleet.

Innovatie

Trunkrs is constant bezig om het bezorgproces slimmer, groener en efficiënter te maken. Van een betere bezorg-app voor onze partners tot innovatieve Track & Trace oplossingen voor consumenten. Net dat stapje meer en net dat tikkeltje anders.

Vertrouwen

Wij doen wat wij beloven. Deze belofte zie je terug in het volledige bezorgproces van Trunkrs. Door altijd transparant en daadkrachtig te zijn, behouden we het vertrouwen van onze partners en hun klanten.

Duurzaam

Duurzaamheid is een ontzettend belangrijke pijler voor Trunkrs. Wij maken de hele bezorging een stukje groener door zo veel mogelijk gebruik te maken van bestaande middelen. Daarnaast zijn we druk bezig om eind 2022 alle pakketten 100% uitstootvrij te bezorgen.

Onze Milestones
Slide 1 of 5
 • top-line-milestone
  2015
  Opgericht
  Begin 2015 realiseerden we ons dat er iets moest gebeuren aan E-commerce bezorging. Daarom hebben we een crowd delivery-platform ontwikkeld.
  Hierdoor ontdekten we dat er een sterke behoefte aan snelle en flexibele levering was in de markt. We hebben een lokale oplossing gebouwd om snelle en flexibele diensten te bieden in de regio Utrecht. Trunkrs was geboren!
 • top-line-milestone
  05-2019
  Investering Ponooc
  In 2018 ontvangt Trunkrs een investering van AKEF en bestaande aandeelhouders, waaronder Ponooc. Hierdoor kan Trunkrs starten met de verduurzaming van de pakketbezorging aan huis.
  Trunkrs gebruikt de financiering onder andere voor de elektrificatie van de distributie- en verdeelcentra. Als eerste stap stelt Trunkrs als doel alle pakketten in de regio Amsterdam elektrisch te bezorgen. Dit wat een belangrijke reden voor de participatie van AKEF.
 • top-line-milestone
  07-2019
  Verhuisd naar Nieuwegein
  In juli 2019 verhuist Trunkrs naar Nieuwegein. Hier wordt een volledig geautomatiseerde hub van 6300 m2 in het centrum van Nederland gehuurd, waar meer dan 5000 zendingen per uur gesorteerd kunnen worden.
  Ondertussen heeft Trunkrs het team uitgebreid met onder andere medewerkers in operatie en verkoop. Het sorteerproces wordt geoptimaliseerd waardoor Trunkrs hoge leverprestaties kan garanderen aan webshops. Met deze goede positionering is Trunkrs klaar om op te schalen en een aanzienlijk aandeel te veroveren.
 • top-line-milestone
  04-2020
  Trunkrs breidt uit naar België
  Trunkrs introduceert haar Same Day Delivery en Next Day Delivery diensten in België. Trunkrs is hiermee de eerste verzendspecialist die in België same day delivery aanbiedt. Hiermee biedt Trunkrs Nederlandse e-commerce ondernemers de kans om zich steviger te profileren op de snelgroeiende Belgische e-commercemarkt.
 • top-line-milestone
  09-06-2022
  Familie Colruyt investeert in Trunkrs
  Met het opgehaalde kapitaal wil Trunkrs zijn marktleiderspositie in de Benelux behouden en vergroten. Daarnaast zal Trunkrs de investering gebruiken om de pakketbezorgingsketen versneld te verduurzamen.
Logo-deloitte fast 50

Trunkrs is 18e geworden op de ranking van de Deloitte Fast 50 Technology 2022! 🏆 Dit betekent dat wij één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland zijn. Een titel waar we erg trots op zijn, maar wat nooit was gelukt zonder alle mensen die daaraan hebben bijgedragen.

Onze investeerders
Om onze ambities waar te maken is geld nodig. Een groot deel hiervan komt van onze investeerders.
KorysVP Capitallogo investor set venturesAmsterdams Klimaat en Energiefonds logologo investor Ponooc
Ook investeren in de toekomst?
Nieuws
Alle berichten
Al het laatste Trunkrs nieuws lees je hier.
Slide 1 of 5
 • Flexibele en snelle bezorging met een multi-carrier strategie.
  Trunkrs bezorgt recordaantal pakketten na Black Friday-weekend

  Trunkrs, specialist in same day en next day delivery voor e-commerce, verwerkt rond het Black Friday-weekend een recordaantal pakketten. Het bedrijf bezorgde dit jaar maar liefst 46% meer pakketten dan vorig jaar.

  29-11-2022
 • Flexibele en snelle bezorging met een multi-carrier strategie.
  Slechte bezorgervaring? Voorkom een negatief ripple effect met deze 3 tips. 

  Je pakket te laat, kapot, kwijt of de bezorger die staakt. Een slechte bezorgervaring heeft een negatief effect op jouw webshop. Net het gebied waar jij het minste invloed op hebt. Wij delen onze 3 beste tips om jouw de controle terug te geven.

  21-11-2022
 • Trunkrs-webshop-integratie
  Bezorg binnen 48 uur met Trunkrs

  Je webshop is in een paar minuten gekoppeld aan Trunkrs. Ook zonder IT-kennis.

  10-11-2022
 • Trunkrs-webshop-integratie
  Binnen 48 uur bezorgen met Trunkrs

  Instabox failliet. Wat nu? Je webshop is in een paar minuten gekoppeld aan Trunkrs. Ook zonder IT-kennis.

  10-11-2022
 • InstaBox-Failliet-alternatief-same-next-day-bezorging
  Instabox failliet. Waarom nu juist Trunkrs?

  Het plotselinge faillissement van Instabox raakt veel ondernemers. Mogelijk ben je nu op zoek naar een andere same of next day specialist. Lees waarom je met Trunkrs wil werken.

  09-11-2022