Wij zijn Trunkrs

Trunkrs is de betrouwbare same day en next day bezorgservice van Nederland en Vlaanderen. Pakketbezorging is het eerste fysieke contactmoment tussen klant en webshop, hoe positiever die ervaring hoe completer de klantbeleving. Daar staan wij voor. Wij hebben een duidelijke visie op duurzaamheid. We kijken steeds verder dan onze eigen footprint en maken optimaal gebruik van bestaande middelen. In 2025 willen wij volledig uitstootvrij bezorgen.

image

Missie

Onze bezorgservice, ook wel de Trunkrs upgrade, is de reden waarom iedereen voor Trunkrs moet kiezen. Onze servicegerichte aanpak voor zowel de webshop als de consument in de last mile maakt jouw customer journey compleet.

Trunkrs is constant bezig om het bezorgproces slimmer, groener en efficiënter te maken. Van een betere bezorg-app voor onze partners tot innovatieve Track & Trace oplossingen voor consumenten. Net dat stapje meer en net dat tikkeltje anders.

Trunkrs is aan het groeien, sluit jij je bij ons aan?

Bekijk alle vacatures

Onze waardes

Premium

Premium

Onze premium bezorgservice, ook wel de Trunkrs upgrade, is de reden waarom iedereen voor Trunkrs moet kiezen. Onze servicegerichte aanpak voor zowel de webshop als de consument in de last mile maakt jouw customer journey compleet.

Innovatie

Innovatie

Trunkrs is constant bezig om het bezorgproces slimmer, groener en efficiënter te maken. Van een betere bezorg-app voor onze partners tot innovatieve Track & Trace oplossingen voor consumenten. Net dat stapje meer en net dat tikkeltje anders.

Duurzaam

Duurzaam

Duurzaamheid is een ontzettend belangrijke pijler voor Trunkrs. Wij maken de hele bezorging een stukje groener door zo veel mogelijk gebruik te maken van bestaande middelen. Daarnaast zijn we druk bezig om eind 2025 alle pakketten 100% uitstootvrij te bezorgen.

Vertrouwen

Vertrouwen

Wij doen wat wij beloven. Deze belofte zie je terug in het volledige bezorgproces van Trunkrs. Door altijd transparant en daadkrachtig te zijn, behouden we het vertrouwen van onze partners en hun klanten.

Duurzaamheid

image 14

Trunkrs is op een missie om het laatste gedeelte in het leveringsproces (last mile) duurzaam te maken. Zo hebben wij als doel om in 2025, 100% uitstootvrij te bezorgen in de "last mile". Hoe wij op dit moment bijdragen aan dit doel? Dit doen wij door gebruik te maken van bestaande infrastructuren, hergebruik van materialen en onbenutte capaciteit van bedrijfswagens en gebouwen.

Dit concept staat bekend als "Light assets". En we zitten niet stil. Samen met onze vervoerpartners zoeken we voortdurend naar manieren om hun wagenpark groener te maken door de inzet van elektrische voertuigen. Met onze duurzame bezorgservices op dezelfde dag en de volgende dag, dragen we echt bij aan een betere samenleving en beperken we onze impact op het milieu.

Onze investeerders

VPCapital-LogoBaseline-Colour
logo___investor___klimaat_en_energiefonds__1_
logo___investor___ponooc__1_
korys-logo
logo___investor___set_ventures__1_
image

Meer conversie door meer tevreden klanten?

Samenwerken