Home/Klantcases/
House of nutrition

Dankzij Trunkrs is er geen excuus om niet bij ons te bestellen

House of Nutrition, een grote speler op het gebied van sportvoeding, heeft Trunkrs ingeschakeld voor de bezorging van zijn producten. En naar tevredenheid. Algemeen directeur Marco Verhoek en sales manager Remco Burgman vertellen wat House of Nutrition dankzij Trunkrs heeft gewonnen en wat de organisatie eraan doet om de consument tevreden te houden.

Same day delivery voordeliger dan avondwerk

“Binnen onze branche is enorm veel concurrentie. Er is veel om uit te kiezen en er is zoveel diversiteit in wensen vanuit de consument. De pakketbezorging is hierin een belangrijke factor. De reden dat we voor Trunkrs hebben gekozen, is door het unieke selling point: same day avondbezorging (vandaag voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis). Dit kwam voor ons precies op het juiste moment, het is kostentechnisch voordeliger om deze service van Trunkrs in te zetten dan om ons personeel in de avond te laten werken. Hiernaast is een groot voordeel dat we door Trunkrs een betere spreiding van het werk hebben door de verschillende ophaalmomenten. Wanneer Trunkrs is geweest, is de eerste druk al weg. De piekmomenten zijn meer gespreid, waardoor de dag over het algemeen meer steady verloopt. Om deze redenen, en natuurlijk voor klanten die hun geliefde product(en) snel willen hebben, is Trunkrs een uitkomst. Een ander pluspunt van de samenwerking is dat we helemaal geen klachten krijgen over de bezorgde bestellingen bij House of Nutrition. We scoren echt heel goed.”

 

"Dankzij Trunkrs is er geen excuus om niet bij ons te bestellen."

 

Hoog afleverpercentage en weinig retouren

“Dankzij Trunkrs hebben we op het gebied van leveringen veel gewonnen. Er is een hoog afleverpercentage, hoger dan bij concurrenten, door onder andere de moderne Track & Trace. En ook de retouren zijn laag. De belofte die Trunkrs hierover doet klopt dus zeker. De afgelopen maand is er niks fout gegaan terwijl we meerdere zendingen per dag hebben. 97% van de leveringen verloopt goed. Dit was voor we Trunkrs inschakelden 85%. Een mooie stijging. Natuurlijk zijn er soms verbeterpunten te noemen, maar voor House of Nutrition is Trunkrs een betrouwbare bezorgpartner die doet wat ze beloven. We zijn aan het groeien en een betrouwbare verzendpartner is daarbij heel belangrijk.”

 

"Meer tevreden consumenten en als we hulp nodig hebben staat Trunkrs altijd voor ons klaar."

 

Na Nederland, nu alweer 25 jaar met succes actief in België.

Same en Next Day delivery is niet meer weg te denken uit het huidige e-commerce landschap in Nederland. De markt in België is anders. House of Nutrition is daar al 25 jaar actief. “Het is echt een hele andere markt. De mensen kopen liever lokaal en er is voor ons veel minder concurrentie. De e-commerce is in België een opkomende markt en dat maakt het voor ons erg interessant. We hebben de ambitie om daar weer marktleider te worden. Samen met Trunkrs kunnen wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering met aandacht voor de juiste bezorgervaring. Ons serviceniveau en van Trunkrs is hoog, omdat de consument centraal staat. Dit biedt veel voordelen voor zowel consument als voor ons. De uitbreiding van Trunkrs naar België is daarom echt een uitkomst. We groeien nog iedere dag, afgelopen maand zelfs 25% meer orders die elke dag naar België toe gaan.

Toekomstplannen

“Naast een hoger afleverpercentage, wat nu is behaald, hebben we natuurlijk ook nog andere doelen. House of Nutrition heeft 3 merken die van origine Belgisch zijn. We willen dat deze merken opnieuw de 3 bekendste merken van België worden. De leveringen in België verlopen op dit moment al erg goed. Het geeft ons vertrouwen om hiermee verder te gaan, omdat we ons niet druk maken over meer leveringen. Trunkrs kan deze groei samen met ons aan.”

Een tevreden consument = een blije organisatie

Trunkrs is bij ons de partner voor standaardlevering. Alleen als de consument iets anders wil, zoals levering overdag of ophalen bij een pick-up, kunnen ze voor onze andere partner kiezen. We bieden same day delivery aan om de snelheid erin te houden, voor onszelf 

maar ook voor de consument. Daarnaast zien we het ook als extra service. We willen de webshop zijn waarbij er geen excuus meer is om niet bij ons te bestellen. Hier helpt Trunkrs aan mee. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat onze klanten nog meer tevreden zijn dan voorheen. Dit zien we ook terug in de reviews en krijgt onze klantenservice zeker 10% minder klantvragen.

Over House of Nutrition

Het van origine Nederlandse House of Nutrition is opgericht in 1986 en is het eerste bedrijf dat hoogwaardige sportvoeding, sportaccessoires en sportkleding van meerdere merken verkoopt. Inmiddels verkoopt het bedrijf internationaal met hoofdkantoren in België en Spanje. House of Nutrition ondersteunt en adviseert klanten om de beste versie van zichzelf te worden. Het assortiment is van A-kwaliteit en wordt in eigen fabriek onderworpen aan constante kwaliteitschecks. Dat doen ze met veel enthousiasme, energie, een echte winnaarsmentaliteit en een goede dosis doorzettingsvermogen. En dat alweer 35 jaar.

Gevarieerd aanbod

Sportvoeding is steeds belangrijker geworden. Er is tegenwoordig een enorm gevarieerd aanbod. Wat bij House of Nutrition hoog in het vaandel staat, is de smaakbeleving. De organisatie wil dat voeding en supplementen niet alleen functioneel zijn, maar ook lekker. De ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten, producten en trends volgen zij op de voet en zo zorgen ze voor een compleet, steeds groeiend, interessant en eerlijk assortiment. Tegelijk vinden ze dat kwalitatieve supplementen voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs en voor ieder sportdoel bestaat een eigen product.

Start here, end stronger!

House of Nutrition is er voor de beginnende, gemiddelde en ervaren sporter. Starten met fitter worden begint namelijk op elk niveau. Omdat het team van House of Nutrition merkt dat er nog weinig kennis is in de markt, willen ze iedereen op een gezonde manier kennis laten maken met voeding. Om de klant van info te voorzien, vind je op de website niet alleen supplementen en sportvoeding, maar ook fitness accessoires, lekkere recepten en trainingsschema’s.

 

"Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn leveringen. Trunkrs kan de snelle groei met ons aan."

 

 
image 17 (1)

Meer conversie door meer tevreden klanten?

Samenwerken