Home/Nieuws/
Bezorgproces Trunkrs

Een kijkje in het bezorgproces van Trunkrs

Same Day Bezorgproces Trunkrs

Welkom in de wereld van snelle leveringen! In de e-commerce zijn same day en next day delivery niet zomaar luxe extra's, maar onmisbare schakels geworden. Klanten hunkeren niet alleen naar topkwaliteit producten, maar verwachten deze ook in een oogwenk op hun deurmat. Maar wat speelt er zich eigenlijk allemaal af achter de schermen om aan deze torenhoge verwachtingen te voldoen?  Wij leggen het je uit!

 

Een kijkje in het bezorgproces van Trunkrs:

 

Stap 1: De Bestelling

Het begint allemaal wanneer jouw klant, die verleidelijke "bestel nu" knop indrukt op jouw webshop. Alle bestellingen die zij voor 11:00 uur in de ochtend plaatsen, bezorgen wij diezelfde avond al bij hun thuis. Alle bestellingen van de avond ervoor (die vóór 23:59 uur besteld zijn) nemen wij op hetzelfde moment mee voor levering.

 

Stap 2: Opstapelen en Sorteren

In de ochtend trekken de bezorgpartners van Trunkrs eropuit om jouw pakketjes op te halen bij het magazijn van jou webshop. Afhankelijk van de locatie ligt de ophaaltijd tussen 11:00 - 12:00 uur. Eenmaal opgehaald worden de pakketten naar het Trunkrs depot in Woerden gebracht, waar ze netjes gesorteerd worden per regio. 

 

Stap 3: Tijdvak Toewijzing

Rond 15:00 uur ontvang de consument een notificatie via de email: jouw pakketje is onderweg, mét een precies tijdvak van een uurtje. 

 

Stap 4: Sortering in de regio

Onze bezorger rijdt naar het regiodepot. Daar worden de pakketten nogmaals gesorteerd op stad of streek. Van daaruit bezorgen wij de pakketten bij jouw klant.

 

Stap 5: De Verwachte Aankomst

Tussen 17:00 en 22:30 uur komen onze bezorgpartners als heuse helden jouw pakketjes aan de deur afleveren. Maar wacht, er is meer! Naarmate de bezorger dichterbij komt, wordt het tijdvak verfijnd. Zo weet de consument tot op 15 minuten precies wanneer die langverwachte bel gaat.

 

Komt het bezorgmoment even niet uit? De consument kan tot vlak voor de levering nog een andere bezorglocatie kiezen. Bij de buren of bijvoorbeeld bij een familielid verderop in de straat. Deze locatie mag maximaal 200 meter van het oorspronkelijke afleveradres gelegen zijn.

Liever het pakket voor de deur of achter het poortje? Geen probleem, geef ons eenvoudig neerzettoestemming en wij zorgen voor een succesvolle bezorging. 

 

image 17 (1)

Meer conversie door meer tevreden klanten?

Samenwerken