nieuws
avond picken is niet nodig
Default Trunkrs News Image

Avond picken is niet nodig

01-04-2020

Wij schreven al eerder een blog over dit onderwerp. Werken in de avond en nachtelijke uren is niet prettig en niet goed voor de gezondheid van mensen. Het zorgt bovendien voor hoge kosten, een hoger ziekteverzuim en meer toeslagen. Zeker in deze tijden vraagt dit extra aandacht. Er zijn alternatieven voor avondwerk.

BETERE ALTERNATIEVEN

Avond picken is helemaal niet noodzakelijk om je klanten Next day delivery te bieden. Daar bestaan namelijk prima alternatieven voor. Een van die alternatieven is samenwerken met een bezorgdienst die over een dag netwerk beschikt. Zoals dat van Trunkrs. Als je hiervan gebruik maakt, kun je orders voor bestellingen die de avond tevoren bijvoorbeeld tussen 18:00 en 23:59 zijn geplaatst, de volgende ochtend rustig picken en met de ochtend ophaalroute van de bezorgdienst meegeven. Dan worden ze dezelfde avond nog bezorgd. Daar is geen nachtploeg en geen nachtwerk voor nodig.

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE OCHTENDROUTE

De voordelen van dit alternatief zijn legio. Mensen kunnen gewoon overdag werken met een workload die voorspelbaar is. Hierdoor kun je met je normale dag crew werken die alle werkzaamheden kent. Dit zorgt voor stabiliteit en snelheid en is prettiger voor je mensen. En als bonus krijg je een hogere productiviteit, een lager ziekteverzuim en betaal je ook nog eens minder toeslagen.

WIL JIJ OOK AF VAN AVOND PICKEN?

Meer weten over de superservice van Trunkrs? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen hoe we jouw bezorging kunnen optimaliseren, zodat avond picken niet meer nodig is. Wij zijn Trunkrs.