nieuws
eddys excelleert met perfecte same day bezorgervaring
Default Trunkrs News Image

Eddy's excelleert met perfecte Same Day bezorgervaring

27-08-2020

Steeds meer online retailers in Fashion kiezen voor Trunkrs als bezorgpartner. Zo ook Eddy’s; een multibrandstore voor dames, heren en kinderen in Eindhoven. Dankzij deze samenwerking is Eddy’s in staat om online klanten tijdens het bezorgproces dezelfde kwaliteit en beleving te bieden als klanten kunnen verwachten in de fysieke winkel. De webshop van Eddy’s is de afgelopen periode zeer populair bij consumenten uit de wijde regio.

BIJDRAGE AAN PERFECTE KLANTBELEVING

Consumenten kunnen bij Eddy’s online hun keuze maken uit diverse trendy kledingmerken, zoals Love Moschino, Nikkie en Reinders. Ed Kloes, eigenaar van Eddy’s ziet de webshop als een verlengstuk van zijn fysieke winkel en zet daarbij volop in op een perfecte klantbeleving. Ed: “Voor een succesvolle webshop moet alles kloppen. Van goede vindbaarheid tot flexibele bezorging. Wij zijn blij dat onze klanten bij ons willen kopen, daarom kiezen we voor de beste service tot aan de voordeur. De same day delivery service van Trunkrs stelt ons in staat onze klanten vaak nog dezelfde dag te verrassen met hun bestelling. Bovendien is het zowel voor de klant als voor ons op elk moment duidelijk waar het pakketje is. Op deze manier draagt de bezorging bij aan een perfecte klantbeleving.”

VLOTTE IMPLEMENTATIE

Ed Kloes is ook positief over de snelheid waarmee Trunkrs de start van de samenwerking realiseerde. Kloes: “Het is heel prettig om te merken dat een partner betrouwbaar is en snel schakelt. De implementatie was binnen een dag geregeld. We werken samen keihard om onze klanten te verrassen met de beste service.”

PROBLEEMLOZE OVERSTAP NAAR ONLINE BEZORGEN

De extra druk op webshops door Covid 19 stelt retailers voor extra uitdagingen. Jan Wijn van Trunkrs: “We zien dat veel retailers onder druk staan omdat ze online veel meer bestellingen krijgen. Wij werken keihard om iedereen een supersnelle, flexibele en betrouwbare bezorgservice te bieden. Zodat retailers zich kunnen richten op het genereren van online omzet en geen tijd kwijt zijn met het beantwoorden van vragen over de levering. Daarbij zorgen we voor een snelle opstart, zodat ondernemers de overstap naar thuisbezorging probleemloos kunnen maken.”

Benieuwd wat Trunkrs voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!