nieuws
hoe voor ondernemers in food alles verandert
Default Trunkrs News Image

Hoe voor ondernemers in Food alles verandert

29-04-2020

Een aantal sectoren wordt hard geraakt door de huidige crisis. Denk aan ondernemers met een fysieke winkel, zoals kledingwinkels. In Food worden vooral ondernemers geraakt die voor de crisis aan de horeca leverden. De horeca is gesloten en mensen nemen meer tijd om voor zichzelf te koken. Daarom bieden steeds meer ondernemers in food hun producten nu online aan. Opeens moet je dan aan huis leveren. Hoe pak je dat aan?

ZELF OF SAMEN?
  1. Je kunt ervoor kiezen om jouw product zelfstandig online aan de man te brengen. Dit kan met bijna elk soort product. Denk aan de online slager BBquality.nl. Als je kiest voor zelfstandig dan moet je wel over de nodige marketingkennis en -middelen beschikken om jouw product bij je doelgroep onder de aandacht te brengen.

  2. Zoek je juist de samenwerking met andere ondernemers om samen een concept neer te zetten zoals support your locals doet? Dit is een gezamenlijk initiatief van lokale middenstanders die hun klanten de mogelijkheid bieden één keer per week een box met verschillende producten te bestellen en deze thuis te laten bezorgen.

  3. Je kunt er ook voor kiezen je aan te sluiten bij andere partijen die hetzelfde product als jij verkopen, om zo gezamenlijk de krachten te bundelen. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing en distributie van je product.

LANDELIJK OF REGIONAAL?

Richt je je op landelijke verkoop van zoveel mogelijk producten om een zo groot mogelijke potentiële afzetmarkt te ontwikkelen? Of blijf je liever lokaal en ga je in je eigen buurt flyeren dat mensen jouw product nu online kunnen bestellen?

WE DENKEN GRAAG MET JE MEE

Als je weet wat voor jou de beste manier is; samen of alleen, regionaal of landelijk, dan wil je vervolgens dat jouw product jouw klanten in optima forma bereikt. Ga je zelf aan huis bezorgen of laat je dit door een bezorgservice doen? Moet het gekoeld? Of zelfs bevroren? Belangrijke keuzes. Wil je hier een keer over sparren? We denken graag met je mee. Van ondernemer tot ondernemer. Wij zijn Trunkrs.