nieuws
maak van de totale customer journey van je klant een geweldige ervaring
Default Trunkrs News Image

Maak van de totale customer journey van je klant een geweldige ervaring!

31-07-2019

De offline experience, dus wat je klant ervaart nadat hij een bestelling heeft geplaatst, is minstens zo belangrijk als de online experience. Want het enige fysieke contactmoment met de klant, is het contact met de bezorger. Logisch dus, dat webshops hier veel reviews over ontvangen. Hier ligt een kans om je te onderscheiden én te excelleren! Dus hoe zorg je dat de offline experience van je klant nét zo geweldig is als diens online ervaring?

MAAK HET JE KLANT ZO MAKKELIJK MOGELIJK

Lag in de beginjaren van e-commerce de focus vooral op de laagste prijs; de consument van vandaag bestelt vooral online vanwege het gemak. En omdat het gewoon 'fun' is om vanaf je bank dat strakke tailor made shirt of die te gekke bikini te bestellen. Veel webshops weten al goed hoe ze het de klant zo makkelijk mogelijk kunnen maken om een product te bestellen. Bijvoorbeeld door heldere foto’s en een goede uitleg bij de producten te plaatsen. En door uit te leggen waarin zij anders zijn dan de concurrent. Het is vooral het traject dat volgt nadat je klant heeft besteld waar nog winst te behalen valt. Het gedeelte waarin de bestelling bij de klant bezorgd wordt. In principe heeft je klant geen relatie met de bezorgservice. Het is daarom aan de webshop om te zorgen dat de bezorg ervaring voor de klant nét zo aangenaam is als de winkelervaring. Gelukkig is dit voor iedere ondernemer binnen handbereik met de Same Day Delivery service van Trunkrs.

VERWACHTINGEN WAARMAKEN

Heeft de klant een serieuze aankoop gedaan in een serieuze webshop? Dan schept dit verwachtingen voor het offline traject dat volgt. De manier van bezorgen moet dan ook naadloos aansluiten op hoe je je profileert als webshop. Ben jij een prijsvechter? Dan is dit minder belangrijk. Maar ben je een webshop die zich in het betere segment positioneert, dan is het essentieel om je dienstverlening te blijven professionaliseren.

WIL JIJ OOK VERDER PROFESSIONALISEREN?

Kijk dan eens op onze website. Wij zijn Trunkrs.nl.