nieuws
persbericht trunkrs webwinkel vakdagen
Trunkrs & Webwinkel Vakdagen

Persbericht: Trunkrs & Webwinkel Vakdagen

17-01-2017

Bent u op zoek naar de perfecte klantervaring in bezorging, naar mogelijkheden om de retentie onder uw klanten te verhogen of bent u gewoon nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van Trunkrs? Bezoek dan op 18 en 19 januari de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht.

Zowel webwinkels als logistieke professionals kunnen bij de stand van Trunkrs terecht voor advies over de ultieme bezorgervaring voor de consument. Trunkrs is een bezorgservice die de bestellingen dezelfde avond nog levert. Dit doet Trunkrs door gebruik te maken van verkeer dat al onderweg is. Particulieren die onderweg zijn van hun werk naar huis, nemen onderweg pakketjes mee om af te geven aan hun buren. Met haar bezorgnetwerk garandeert Trunkrs een zeer hoge kwaliteit in de aflevering.

De Webwinkel Vakdagen is al actief sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. Dit event is de perfecte plek voor degene die op zoek is naar mogelijkheden om meer rendement te halen uit zijn online activiteiten. In 2017 verwacht dit event ongeveer 11.000 bezoekers te mogen verwelkomen. Deze bezoekers laten zich inspireren door meer dan 180 sprekers. Trunkrs is een van de 250 exposanten die aanwezig zijn.

Wil je meer te weten komen over Trunkrs? Bezoek ons tijdens de Webwinkel Vakdagen bij de Jaarbeurs op stand B17