nieuws
superservice voor webshops en consumenten
Next Day delivery

Superservice voor webshops en consumenten

20-04-2022

Wil jij als webshophouder de volgende stap zetten in je dienstverlening? Dan biedt Trunkrs zich aan als jouw betrouwbare bezorgpartner met een superservice. We creëren voor jouw webshop de ultieme bezorgexperience door een innovatief bezorgproces te combineren snelle en flexibele levering. We vertellen je graag meer over onze superservice. 

Minder vragen vanuit de consument over de levering

Webshops zijn enorm veel tijd kwijt aan het beantwoorden van vragen van hun klanten. Wanneer komt mijn pakket aan? Kan het kloppen dat mijn pakket is vertraagd? De regie van de bezorging leggen we zo veel mogelijk in de handen van jouw klant en communiceren over de bezorging tot vlak voor het moment van afleveren. Dat maakt een eerste afleverpoging vaak succesvol. Een hele belangrijke factor bij klanttevredenheid. Hoe we dat doen? De consument kan verschillende bezorgopties selecteren en ontvangt tijdig meldingen over de bezorging. Via track en trace volgt jouw klant live het pakket en ziet het tijdvak kleiner worden zodra de chauffeur dichterbij komt. En weet op 15 min precies wanneer het pakket aankomt. Toch hulp nodig of vragen? Trunkrs heeft een eigen klantenservice waar jouw klanten terecht kunnen met vragen met gemiddelde wachttijd van 30 seconden. Dat is de superservice die wij onze klanten aanbieden.

 

Tevreden webshopeigenaren aan het woord

Dit weet ook onze klant Eleganza. Zij willen geen omkijken hebben naar de pakketjes wanneer ze het magazijn verlaten. Zelfs wanneer de bezorging gaat zoals gepland, zullen er altijd vragen en verzoekjes binnenkomen van klanten. “Daar biedt de eigen klantenservice van Trunkrs uitkomst. Zo kan Eleganza de bezorging gerust volledig uit handen geven”. 

Ventilatieshop deelt deze mening: “Door Trunkrs weten consumenten precies wanneer het pakketje aankomt. Dat scheelt ons zeker 10% aan klantenservice vragen." 

Onze duidelijke klantenservice in combinatie met een bijna feilloze bezorging zorgt voor een hoog afleverpercentage bij onze aangesloten webshops. Zo ook bij House of Nutrition. “Dankzij Trunkrs hebben we op het gebied van leveringen veel gewonnen. Er is een hoog afleverpercentage, hoger dan bij concurrenten, door onder andere de moderne Track & Trace. En ook de retouren zijn laag. De belofte die Trunkrs hierover doet klopt dus zeker. De afgelopen maand is er niks fout gegaan terwijl we meerdere zendingen per dag hebben. 97% van de maandelijkse pakket leveringen verloopt goed. Dit was voor we Trunkrs inschakelden 85%. Een mooie stijging.”

Wat een superservices!

Wist je dat je door de samenwerking met Trunkrs 12 uur extra hebt om bestellingen in te pakken? Dit zit zo: met onze same day delivery zorgen we ervoor dat elke bestelling die voor 12 uur in deochtend wordt geplaatst, diezelfde avond wordt bezorgd. Hiernaast bieden we ook next day delivery. Wordt er voor 23.59 uur in de avond besteld, dan halen wij in de ochtend het pakket op zodat het diezelfde avond nog kan worden afgeleverd. Met de services van Trunkrs hoeven de pakketten pas de volgende ochtend klaar te staan. Zo win je 12 uur voorkom je avond- of nachtwerk. Wil je hierbij support of heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag en is ook voor jou beschikbaar op werkdagen van 9:00 tot 22:30 uur

Betrouwbare bezorgpartner

Bij een superservice hoort natuurlijk ook het blindelings kunnen vertrouwen op je bezorgpartner. Ventilatieshop koos voor de dienstverlening van Trunkrs vanwege de betrouwbaarheid. “Als er bij een order iets niet goed is gegaan bij de eerste bezorgpoging, dan kiezen wij ervoor om de juiste producten met Trunkrs na te sturen. Dan weten wij zeker dat het goed komt.”

Natuurlijk kan er ook wat mis gaan, maar dan staat Trunkrs altijd voor de webshop klaar. Zo vertelt VeganMasters: “Natuurlijk kan er ook een keer wat mis gaan. Dan neem ik contact met ze op een lossen we het gewoon goed op”. 

Wil jij ook de ultieme bezorgexperience aanbieden aan jouw klanten?

Maak je graag gebruik van de superservice van Trunkrs? En is jouw doel het sneller, groener en vriendelijker leveren van pakketten? We geven een paar mooie cijfers waar we trots op zijn en laten je hiermee zien dat we ook echt doen wat we zeggen.

Trunkrs is volgens de consument de best beoordeelde bezorgpartij van Nederland en België met een 4.8/5 op Trustpilot. Dat maakt Trunkrs een betrouwbare same day | next day bezorgservice in Nederland en Vlaanderen. Gespecialiseerd in het vervoeren van Fashion, Food en Electronics. Bezorgt dagelijks voor ruim 50 webshops in het Fashion segment en voor ruim 100 webshops in het Food segment. Levert snel in de avonduren (17:00 tot 22:30 uur), 99% van de pakketten op het afgesproken tijdstip. Voor jouw klant zijn er uitgebreide Track & Trace mogelijkheden en een klantenservice met een gemiddelde wachttijd van 30 seconden. Wil je ook gebruik maken van onze superservice? Neem dan contact met ons op.