nieuws
trunkrs beschikbaar in sendcloud
Default Trunkrs News Image

Trunkrs beschikbaar in Sendcloud

26-06-2020

Misschien ken je ze al of werk je al met ze: Sendcloud. Dit verzendplatform biedt klanten een geoptimaliseerde checkout en integratie met vervoerders. Omdat onze missie en die van Sendcloud goed op elkaar aansluiten - klanten van webshops een zo goed mogelijke bezorgervaring bieden - zijn wij super enthousiast dat onze diensten nu ook via dit platform beschikbaar zijn.

IT MAKKELIJK MAKEN

Als Trunkrs vinden wij het belangrijk om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken met ons samen te werken. We schreven hier al eerder een blog over. We hadden al een plug in voor Magento 2 en Lightspeed en een API voor partijen met andere webshop software. En we werkten al samen met platforms als Paazl, nShift, Pakketpartner.nl en Sherpaan. Daarom zijn we super enthousiast dat we nu ook beschikbaar zijn via Sendcloud.

ONS DOEL: ZOVEEL MOGELIJK BLIJE KLANTEN

Sendcloud is een mooie club. Net als Trunkrs willen ze zoveel mogelijk consumenten blij maken met een goede delivery experience. Zij doen dit door webshops te helpen de consument zo veel mogelijk keuze te bieden. Wij doen dit door een waanzinnig snelle en betrouwbare dienstverlening. Het is fijn dat we samen de IT integratie zo makkelijk mogelijk kunnen maken voor ondernemers.

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER VOOR MEER INFORMATIE

Maak je al gebruik van Sendcloud of wil je van Trunkrs gebruikmaken via een makkelijke IT koppeling? Laat dan een berichtje achter door op de onderstaande knop te drukken. Dan maken we samen IT zo makkelijk mogelijk voor jou. Wij zijn Trunkrs.