nieuws
trunkrs bezorgt duurzaam in amsterdam met subcologistics
Trunkrs bezorgt duurzaam in Amsterdam met Subco Logistics

Trunkrs bezorgt duurzaam in Amsterdam met Subco Logistics

29-06-2021

Trunkrs en Subco Logistics BV werken samen aan duurzame bezorging in Amsterdam. Met de uitbreiding van het wagenpark met in totaal 12 elektrische bestelbussen kan Subco Logistics alle bezorgroutes voor same day specialist Trunkrs, 100% elektrisch rijden. Deze samenwerking is een belangrijke stap op weg naar de doelstelling van Trunkrs om eind 2021 100% elektrisch te bezorgen in gemeente Amsterdam. 

Met deze samenwerking zetten Trunkrs en Subco Logistics een belangrijke stap in het verduurzamen van het bezorgproces. Henk Engel van Subco Logistics: “Het bewustzijn dat duurzaam bezorgen de toekomst is, groeit in de bezorgsector. Tegelijkertijd stelt het je ook voor uitdagingen zoals andere routeplanningen die rekening houden met de actieradius en laadtijd van de bestelbus. Mede dankzij de ondersteuning en begeleiding van het team van Trunkrs hebben we deze stap kunnen zetten. Al onze bezorgbewegingen in Amsterdam voor Trunkrs zijn nu 100% elektrisch en daar zijn we trots op.” 

100% uitstootvrij bezorgen 

Het verduurzamen van het bezorgproces is een belangrijk doel voor Trunkrs. De specialist in snelle bezorging heeft de ambitie om eind volgend jaar 100% uitstootvrij te bezorgen. Jan Wijn, CEO van Trunkrs: “Met de groei van de e-commercemarkt neemt ook het aantal bezorgbewegingen toe, met alle gevolgen voor milieu en omgeving van dien. Wij zijn ervan overtuigd dat pakketbezorging klantvriendelijker, slimmer en duurzamer kan. Daarom ondersteunen wij onze partners actief met onze kennis en ervaring op het gebied van duurzaam bezorgen. Zo zetten we gezamenlijk stappen in het verder verduurzamen van het bezorgproces.”