Home/Nieuws/
In 5 stappen samenwerken met Trunkrs

In 5 stappen: zo werkt samenwerken met Trunkrs

Trunkrs is de best beoordeelde same day delivery-specialist van Nederland. Wij bezorgen 99% van jouw zendingen op het afgesproken tijdstip. Óók rond Black Friday, Sinterklaas en kerst. Verbeter je bezorgservice en voeg Trunkrs toe aan je huidige bezorgpartners. In dit stappenplan leggen we uit hoe het werkt.

Speel in op delivery-trends

Klanten worden steeds veeleisender als het op pakketbezorging aankomt. Zo is same day delivery niet meer weg te denken en kiezen klanten steeds vaker voor duurzame pakketbezorging. Door Trunkrs toe te voegen aan de check-out van je webshop, speel je slim in op deze delivery-trends. Zo bied je klanten een groene bezorgoptie aan - wij rijden elektrisch - en hebben klanten meer keuze in bezorgtijden. Denk aan nauwkeurigere time-slots en avond- of weekendlevering. 

 

“Door de Same Day Delivery van Trunkrs kunnen we snel leveren en dat is een absolute omzetmaker voor ons. Ook vinden mensen avondlevering prettig. Wat ook heeft bijgedragen aan onze groei is dat we met Trunkrs snel konden uitbreiden naar België.”

- SUZANNE BRALTEN, E-COMMERCE-MANAGER THE BUTCHERY

 

 

Stap 1. Eerste gesprek

Onze salesmedewerker belt je op om een paar korte vragen te stellen. Die gaan over uitdagingen, kansen en bijvoorbeeld het aantal pakketten per maand dat je denkt te gaan versturen met Trunkrs.

 

Stap 2. Online introductie

Is het na dit telefoontje voor jou nog steeds een go? Dan plannen we een online introductie in. Hierin gaan we dieper in op jouw situatie.

 

Stap 3. Voorstel op maat

Je ontvangt een voorstel op maat.

 

Stap 4. Webshop koppelen

Getekend? Dan maken wij je bij ons Trunkrs-ready. Ondertussen koppel jij je webshop aan Trunkrs. Daar hoef je geen technische hoogvlieger voor te zijn. We hebben onze software leek-proof gebouwd, zodat iedereen dat binnen enkele minuten kan regelen.

Je koppelt je webshop via een verzendplatform als Paazl, nShift of Pakketpartner. Het voordeel van zo’n platform is dat je snel switcht van bezorgpartner. Je kunt bijvoorbeeld in zo’n platform aangeven dat je voor zendingen tot een bepaald bedrag vervoerder X kiest. Voor zendingen in België kies je vervoerder Y. En voor avondbezorging en same day delivery kies je Trunkrs. Liever een custom-made integratie? Maak dan gebruik van onze API-koppeling. Loop je toch ergens vast, dan kan ons tech-team je bij elke stap helpen.

 

Stap 5. Hey ho, let’s go

Binnen 3 dagen nadat je het contactformulier hebt ingevuld, ben je klaar om de eerste pakketten te versturen. Meer weten over onze services en wat we jouw webshop kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Same day delivery van Trunkrs 

Trunkrs bezorgt 99% van de pakketten op het afgesproken tijdstip. Wij zijn de same day & next day delivery-specialist van Nederland en Vlaanderen in fashion, food en electronics.

image 17 (1)

Benieuwd wat Trunkrs voor jouw webshop kan doen?

Samenwerken