whitepaper
vijf tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode
Terug
5 tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode
5 tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode

WHITEPAPER

5 tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode

24-08-2022

Speel in op (on)verwacht piekmomenten

De zomer staat voor de deur en dat betekent net als ieder jaar een interessante periode voor de fashion industrie. De temperatuurwissel zorgt voor een behoefte aan nieuwe (ademende) kleding en met het te storten vakantiegeld kan dit maar één ding betekenen: de zomerpiekperiode.

Door de komst van corona is het e-commerce landschap permanent veranderd. Door de enorme groei in het aantal pakketten hebben consumenten hun verwachtingen wat betreft de bezorging bijgesteld en steeds meer webshops spelen hierop in. De wens voor snelle en betrouwbare levering sterker is dan ooit. Zo geeft 78% van de consumenten aan dat de bezorgtijd bepalend is of ze wel of niet bij een webshop bestellen.

Maar kunnen we wel aan deze wens voldoen tijdens de komende piekperiode? En zo niet, wat betekent dat voor de klanttevredenheid? Hoe belangrijk is een snelle en betrouwbare levering? En welke opties heb je als e-commerce ondernemer om ook tijdens deze piekperiode je klanttevredenheid en leveringsbetrouwbaarheid maximaal te waarborgen?

In deze whitepaper geven we jou 5 tips om met je webshop te kunnen knallen tijdens de zomerpiekperiode. Tips waarmee je niet alleen voldoet aan je klantverwachtingen, maar ze echt overtreft. Ready?

Door op download te klikken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden & Privacy policy.

Share the upgrade