whitepaper
vijf tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode
Terug
5 tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode
5 tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode

WHITEPAPER

5 tips om te knallen met je webshop tijdens de zomerperiode

21-07-2021

Speel in op (on)verwacht piekmomenten

De zomer staat voor de deur en dat betekent net als ieder jaar een interessante periode voor de fashion industrie. De temperatuurwissel zorgt voor een behoefte aan nieuwe (ademende) kleding en met het te storten vakantiegeld kan dit maar één ding betekenen: de zomerpiekperiode.De zomerpiekperiode is niks nieuws, alleen dit jaar net even anders. Door de komst van corona is de e-commerce branche gigantisch gegroeid. Zo groeide het aantal online aankopen in Nederland in het tweede kwartaal van 2020 met 36% tot 84,8 miljoen.

Ja, de fysieke winkels zijn weer open, maar het winkelgedrag is veranderd. Consumenten zijn ondertussen gewend om online te shoppen wanneer het hen uitkomt. Waarbij de wens voor snelle en betrouwbare levering sterker is dan ooit.Maar kunnen we wel aan deze wens voldoen tijdens de komende piekperiode? En zo niet, wat betekent dat voor de klanttevredenheid?

Hoe belangrijk is een snelle en betrouwbare levering? En welke opties heb je als e-commerce ondernemer om ook tijdens deze piekperiode je klanttevredenheid en leveringsbetrouwbaarheid maximaal te waarborgen?In deze whitepaper geven we jou 5 tips om met je webshop te kunnen knallen tijdens de zomerpiekperiode. Tips waarmee je niet alleen voldoet aan je klantverwachtingen, maar ze echt overtreft. Ready?

Door op download te klikken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden & Privacy policy.

Share the upgrade
Copyright © 2022 Trunkrs