nieuws
persoonlijk verhaal chauffeur trunkrs
Default Trunkrs News Image

Persoonlijk verhaal chauffeur Trunkrs

17-07-2019

Nick Dol (27) werkt sinds oktober vorig jaar als chauffeur voor Trunkrs in de regio noord oost. Het bezorgen van pakketten en alles wat daarbij komt kijken doet hij met veel plezier: “Het is hard werken en het zijn lange dagen, maar ik ben chauffeur geworden omdat ik het leuk vind om op de weg te zijn én om die blije gezichten te zien als ik een pakketje kom brengen.”

Nick: “Trunkrs heeft een eigen manier van werken. Ze willen dat de klant een geweldige ervaring heeft, van begin tot eind. Trunkrs belofte is: ‘Vanochtend besteld; dezelfde dag nog bezorgd’. Voor ons is het dan ook een sport om alle pakketten op de afgesproken tijd te bezorgen. Naast op tijd bezorgen is vriendelijk zijn en er netjes uitzien heel belangrijk. Dat vinden mensen fijn, dat merk je gelijk. Bij de meeste mensen komen we regelmatig een pakket bezorgen. Dan werkt het gewoon prettig als mensen eerder blij waren met hoe ik het pakket afleverde. Vrijwel alle klanten zijn enthousiast over onze manier van bezorgen. Dat maakt mijn werk als chauffeur nóg leuker."

CHATTEN MET TRUNKRS

Nick rijdt zowel de dagroute als de avondroute en hij kent het hele logistieke proces achter het bestellen. Op een dag waarop Nick de dagroute rijdt, begint zijn dienst om 12.00 uur met het ophalen van de pakketten: de ophaalroute. Daarna gaat het verder naar het depot in Nieuwegein waar de pakketten worden gelost en gesorteerd op postcode. Daarna rijdt Nick met zijn lading terug naar zijn depot waar alle pakketten verdeeld worden onder de chauffeurs. Pas daarna kan het bezorgen beginnen. Nick: “Wij merken dat mensen het heel plezierig vinden om tot vlak voor het bezorgmoment met Trunkrs te kunnen chatten om een wijziging door te geven. Bijvoorbeeld dat ze het pakketje toch graag op een ander moment bezorgd willen hebben, of op een ander adres. Hierdoor kom ik bijna nooit voor een dichte deur te staan. Dat is goed voor ons en fijn voor de klant, want die krijgt zijn pakket niet alleen snel, maar ook op een moment dat het hem uitkomt. Als de bezorging echt goed verloopt, dan kiest die klant de volgende keer eerder voor een webshop die ook Trunkrs gebruikt voor de bezorging.”

WIL JIJ OOK MEER TEVREDEN KLANTEN?

Bel ons gerust voor informatie, of kijk op www.trunkrs.nl voor onze diensten en prijzen.